Vásároljunk mézet egyenesen a termelőtől


Az élelmiszerekkel a szükséges tápanyagot vesszük magunkhoz, amelyek ahhoz kellenek, hogy fenntartsuk az egyensúlyt a szervezet kémiai összetétele és biokémiai felépítése között, és pótoljuk azokat a veszteségeket, amelyekkel a mozgás, a munka, azaz maga az élet jár, illetve biztosítsuk a szövetek hatékony működését.

A méz az az élelmiszer, amely az összes fent említett követelménynek megfelel. A méz energetizáló és gyógyító hatása már nagyon régen ismert.

Mézet csak termelőtől - hangzik el gyakran. Ha méhésztől, első kézből vásárolunk, akkor lehetünk a legbiztosabbak annak eredetében. Éppen ezért merül fel a kérdés, hogy hol is vásároljak? Kitől? A boltok polcain milyen mézek vannak? A nagy üzletláncok sokszor olcsó, export mézet kínálnak, amelyek filterezettek, virágpor hiányosak.

A mi családi méhészetünk garantálja kedves vásárlóinknak a méz eredetét, minőségét, amelyet nagy odafigyeléssel csomagolunk, elérhető áron.


Olvasson többet

  • Maja méhészet egy családi alapokra fektetett, dinamikusan fejlődő méhészet Gömör szívében, ahol az egyes méhtermékeket nagy odafigyeléssel, szakmai hozzáértéssel készítik a család tagjai. A kristálytiszta méz, a virágpor és különféle propolisz készítmények színes palettája található meg kínálatukban. Gratulálunk hozzá.
    Jambrik Tünde és Róbert

Egész évben állok rendelkezésére.